Resultaten voor gaastra failliet

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra failliet
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Gaastra reviews Lees klantreviews over www.gaastraproshop.com.
Gaasta is failliet. Gaasta is failliet, begin september order geplaats, geen spullen en geld niet terug. Pas op als je nu nog daar gaat bestellen. groot fan van Gaastra. Ben zins een paar jaar groot fan van Gaastra, bestel er regelmatig.
BB uit Voorhout Advertenties op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Help en info. De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers.
Veiling Faillissementsuitverkoop Gaastra kleding te Breda en Vught FaillissementsDossier.nl.
Veiling Faillissementsuitverkoop Gaastra kled. Top 10 online veilingen. Onderhands verkocht Woonhuis aan de Koningin Julianastraat 32 te Houten. Bentley's, Mercedes Benz Bellus boats sloep te Zwolle. Admiral 45 te Willemstad. Partijfietsen en A-merk E-Bikes van o.a. Gazelle, Batavus en Giant te Zwolle. Wakecraft ZR6 Nautique te Kaag. Najad 390 te Sint Annaland. Chalet L-vormig en toebehoren Domeinen Roerende Zaken te Rockanje. Executieveiling Eba Partyproduct B.V. Cigarette Tiger 42 Bad Boy te Saint Tropez Frankrijk. Zeiljacht de Starlite te CuraƧao. Failliet per branche.
Persverklaring curator Doniger Fashion Group Florent.
Doorstart voor McGregor, Gaastra en Adam. De curator van de Doniger Fashion Group heeft overeenstemming bereikt met Du Soutien Beheer, een investeringsfonds dat speciaal is opgericht voor de doorstart van de Nederlandse activiteiten van McGregor, Gaastra en Adam Brandstores. Du Soutien Beheer wordt geleid door Rens van de Schoor, die eerder al een succesvolle doorstart realiseerde van onder andere Miss Etam en Promiss.
Doek valt alweer voor McGregor en Gaastra RetailDetail.
Doek valt alweer voor McGregor en Gaastra. Published in Mode on 09-02-2018. Ook de zeven resterende Belgische winkels van McGregor en Gaastra zijn failliet verklaard. Alle winkels in West en Oost-Vlaanderen sluiten de deuren, de 25 medewerkers verliezen hun baan.
Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered.
Deel dit artikel. Doniger Fashion Group is failliet verklaard. Het moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear had maandag surseance aangevraagd omdat niet meer aan de lopende verplichtingen kon worden voldaan. De winkels van de drie merken blijven voorlopig wel open.
Gaastra-moederbedrijf failliet Vastgoedmarkt.
De rechtbank van Amsterdam heeft Doniger Fashion Group failliet verklaard, heeft de curator op 7 september bekendgemaakt. Het moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear had op 5 september surseance aangevraagd, omdat het niet meer aan de lopende verplichtingen kon voldoen.

Contacteer ons