Zoeken naar gaastra failliet

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra failliet
Weer faillissement voor McGregor en Gaastra Binnenland Nieuws HLN.
ANP/Vollaert Andy Verbauwhede foto uit 2010 kocht zeven McGregor-winkels in Oost en West-Vlaanderen. Modebedrijf Fashion Matters is failliet verklaard door de Brugse rechtbank van koophandel. De zaak van Andy Verbauwhede nam in mei vorig jaar zes winkels van McGregor en één van Gaastra over in ons land.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Winkel failliet: wat kan ik doen? PlusOnline.
Vroeger dachten we weinig na over de risicos van een aanbetaling. Soms legden we in goed vertrouwen zelfs de hele aankoopsom alvast op de toonbank van de winkelier. Maar nu steeds meer winkels zich failliet laten verklaren, is dat lastiger.
Weer faillissement voor McGregor en Gaastra in België RetailNews.nl.
Het Belgische modebedrijf Fashion Matters is failliet verklaard door de Brugse rechtbank van koophandel. Het bedrijf van franchisenemer Andy Verbauwhede nam vorig jaar nog zeven winkels van McGregor en Gaastra over. De zes winkels van McGregor en één van Gaastra zijn sinds dinsdag gesloten.
Gaastra RetailNews.nl.
Tien Belgische winkels McGregor failliet. De winkels van McGregor en Gaastra in België waarvoor bij een gerechtelijke reorganisatie geen koper is gevonden, zijn failliet verklaard. Fashion Gaastra McGregor. 26 mei 2017 om 1112.: Belgische winkels van McGregor en Gaastra te koop.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet 09-02-18 finanzen.nl.
Vind ik leuk. McGregor en Gaastra nogmaals failliet. McGregor en Gaastra nogmaals failliet. 1722: Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens. Lees het volledige artikel bij De" Tijd."
McGregor en Gaastra nogmaals failliet De Tijd.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De ketens McGregor en Gaastra gingen twee keer op korte tijd failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens.
Omroep Flevoland Nieuws Moederbedrijf McGregor/Gaastra failliet, winkels blijven open.
Moederbedrijf McGregor/Gaastra failliet, winkels blijven open. Het moederbedrijf van de modemerken McGregor en Gaastra is donderdag failliet verklaard. De vijf Flevolandse winkels in Lelystad, Almere en Dronten blijven voorlopig open. Moederbedrijf Doniger Fashion Group vroeg maandag al uitstel van betaling aan omdat het niet meer aan de lopende verplichtingen kon voldoen.

Contacteer ons