Zoeken naar gaastra failliet

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra failliet
McGregor en Gaastra na doorstart opnieuw failliet RTL Nieuws.
07 september 2017 1059.: McGregor en Gaastra na doorstart opnieuw failliet. Winkelketen McGregor, die vorig jaar doorstartte uit een faillissement, is opnieuw failliet. Afgelopen maandag kreeg een aantal onderdelen van het bedrijf al uitstel van betaling. Door het bankroet verliezen minstens 320 mensen hun baan.
Schuldeisers draaien twee keer op voor faillissement kledingketen McGregor FTM.
Barel is eigenaar van Apsara Source; met dat bedrijf produceert hij al acht jaar de buitenkleding voor Gaastra het sport-chique merk bekend van de zeiljassen. Maar Gaastra is onderdeel van de Doniger Fashion Group voorheen McGregor Fashion Group, en die is failliet.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet. McGregor en Gaastra nogmaals failliet.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De ketens McGregor en Gaastra gingen twee keer op korte tijd failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Toch geen doorstart voor modeketen McGregor NRC.
De redding van modeketen McGregor komt er niet. Het bedrijf ging in korte tijd twee keer failliet en nu is ook de doorstart afgeblazen. 17 oktober 2017. McGregor modewinkel in het centrum van Maastricht. Foto Peter Hilz / HH. De doorstart van de McGregor, Gaastra en Adam-winkels gaat alsnog niet door.
Zo rijk is Rens van de Schoor, die McGregor en Gaastra wilde redden, maar dat toch niet deed Quote.
26/09/2017 om 1200.: Kledingmerk McGregor staat opnieuw voor een doorstart, nu onder de bezielende leiding van Rens van de Schoor. Deze bedrijvendokter hield een aantal jaar geleden Miss Etam al in leven. Kledingmerken McGregor en Gaastra failliet. 07/09/2017 om 1050.:

Contacteer ons