Meer resultaten voor gaastra fyts

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra fyts
Gaastra Fyts 4.14 met Rohloffnaaf.
Gerrit Gaastra, Idworx-oprichter en de vierde generatie uit een groot rijwielgeslacht, brengt nu ook een fiets onder zijn familienaam uit: de Gaastra Fyts. Fyts is Fries voor fiets. Het cijfer 4 in de typeaanduiding en de vier Gs in het logo staan voor de vierde generatie Gaastra.
GAASTRA FYTSEN QUALITY IS TIMELESS.
Deze traditie zet ook het nieuwste merk GAASTRA door met de FYTS, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken. 1904: Andries Gaastra start de ontwikkeling van de FYTS TOP. M / L / XL / XXL.
Gaastra Fyts fietsen De Vakantiefietser.
Deze traditie zet ook het nieuwste merk Gaastra door met de Fyts, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken. Enkele klanten met een Gaastra Fyts. Sinds Gaastra zijn fietsen ook met riem levert is deze topfiets een stuk populairder geworden.
Gaastra Fyts Rob's' Bikecentere fiets speciaal winkel Rob's' bikecenter.
Het is een Gaastra Fyts, zwart en strak. De buitenkant doet vermoeden dat de Gaastra Fyts een klassieker is maar na de eerste meters fietsen voel je pas echt waar je op rijdt. De Gaastra Fyts is een ras echte toerfiets met heel prettige rijeigenschappen waardoor hij zowel voor woon-werkverkeer als voor een fietsvakantie uiterst geschikt is.
Bike and Trekking Magazine Gaastra Fyts 4.14 Frou test 2016.
Een van de topmodellen is de Fyts 4.14 met Rohloff-aandrijflijn. Reisredactrice Marjo van Oosten reed met damesuitvoering, de Gaastra Fyts Frou. Gaastra fietsen zijn misschien nog niet heel bekend, maar maker en naamgever Gerrit Gaastra is de achterkleinzoon van de Fries Andries Gaastra, die in 1904 de Batavus fietsfabriek oprichtte.
Gaastra Fyts 4.e Horizon Bicycles toer en reisfiets specialist in Utrecht.
De Gaastra Fyts 4.E is de perfecte e-bike voor lange fietstochten. De Gaastra Fyts 4.E is een comfortabele en hoogwaardige fiets met trap ondersteuning. De geometrie van de Gaastra fietsen is zeer uitgekiend, de fietsen zijn bijzonder aangenaam en comfortabel.
Test Gaastra Fyts 4.14, 2012 Trekkingfietsen oppad.nl. arrow. cross. search.
Tijd voor een test. Bekijk de test van de Gaastra Fyts 4.14 op video. Bekijk meer videos op: oppad.nl/video Fyts uit Friesland? Met de naam Fyts doet Gaastra zijn Friese afkomst eer aan: de Fyts oogt ingetogen, degelijk en betrouwbaar.
Gaastra Fyts 4.14 Horizon Bicycles toer en reisfiets specialist in Utrecht.
De Gaastra Fyts 4.14 is een zeer complete en comfortabele vakantiefiets. De Gaastra Fyts 4.14. is een comfortabele en hoogwaardige fiets uitgerust met alleen het beste van het beste. De 4.14 ontleent haar naam aan de Rohloff naaf met 14 versnellingen en een groot bereik, deze onderhoudsarme versnellingsnaaf is al lang op de markt en heeft haar sporen meer dan verdiend.

Contacteer ons