Zoeken naar gaastra fietsen

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra fietsen
Gaastra Fyts 4.14 met Rohloffnaaf.
Bikefeeling kan de Gaastra fietsen met Rohloffnaaf leveren, de 4.14. De FYTS 4.14 is door de doordachte geometrie, de bredere banden, de 14 versnellingen onderhoudsarme Rohloffnaaf en erg goede verlichting een comfortabele stadsfiets die ook geschikt is voor lange tochten en zelfs fietsvakanties.
GAASTRA FYTSEN QUALITY IS TIMELESS.
Al sinds vier generaties draait bij de Gaastra's' bijna alles om fietsen. De familie richtte achtereenvolgend de merken Batavus, Koga Miyata en idworx op. Ieder merk op zich gaf de fietsmarkt in hun tijd belangrijke impulsen en stuwde de ontwikkeling vooruit. Natuurlijk zette ieder van deze merken door veranderingen in gebruikerseisen verschillende zwaartepunten. Maar één rode lijn is door de meer dan honderdjarige familiegeschiedenis te trekken: iedere Gaastra'-fiets' biedt zijn rijder steeds een maximum aan kwaliteit. Deze traditie zet ook het nieuwste merk GAASTRA door met de FYTS, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken.
Gaastra Fyts fietsen De Vakantiefietser.
Deze traditie zet ook het nieuwste merk Gaastra door met de Fyts, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken. Enkele klanten met een Gaastra Fyts. Sinds Gaastra zijn fietsen ook met riem levert is deze topfiets een stuk populairder geworden.
Gaastra elektrische fietsen Ten Tusscher.
Filter by Custom Post Type. GAASTRA ELEKTRISCHE FIETSEN. Een hoogwaardig aluminium frame ontworpen voor het comfortabel fietsen met een steuntje in de rug! Comfortabel en zorgeloos fietsen ondersteund met de middenmotor van Bosch. Op de Gaastra 4.E fiets je gemakkelijk weg!
Gaastra Prijslijst 2018 Jo Leloux.
Velo de Ville. Birdy Riese Müller. de Bike Butler. Gaastra Prijslijst 2018. FYTS 4.14 met kettingkast. Nexus 8 Premium. Brooks handvatten en zadel. Kijk op Facebook. Deze week weer iemand blij gemaakt met een nieuwe Azor Ameland, veel plezier Anique!
Bike and Trekking Magazine Gaastra Fyts 4.14 Frou test 2016.
Gaastra fietsen zijn misschien nog niet heel bekend, maar maker en naamgever Gerrit Gaastra is de achterkleinzoon van de Fries Andries Gaastra, die in 1904 de Batavus fietsfabriek oprichtte. Zijn kleinzoon, ook Andries geheten, startte in 1974 met Koga. En achterkleinzoon Gerrit Gaastra blijkt een ondernemende fietsliefhebber, getuige het succes van Idworx fietsen sinds 1999 en recentelijk Gaastra sinds 2011.
Gaastra Kemperfietsen.nl.
Zoeken naar: Zoeken. Home / Ons complete assortiment / Fietsen / Sportfietsen / Gaastra. Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Alle 3 resultaten. Gaastra Fyts 4.08.
Test Gaastra Fyts 4.14, 2012 Trekkingfietsen oppad.nl. arrow. cross. search.
Ook de nek blijft tijdens het fietsen heerlijk ontspannen recht. Rijgedrag van de Gaastra Fyts. En toch met twee voor en achtertassen fietsend tegen de altijd aanwezige wind in Gaasterlân, dan is een iets sportievere zit dan die van de Fyts 4.14 best welkom.

Contacteer ons