Op zoek naar gaastra fietsen?

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra fietsen
Gaastra Fyts 4.14 met Rohloffnaaf.
Bikefeeling kan de Gaastra fietsen met Rohloffnaaf leveren, de 4.14. De FYTS 4.14 is door de doordachte geometrie, de bredere banden, de 14 versnellingen onderhoudsarme Rohloffnaaf en erg goede verlichting een comfortabele stadsfiets die ook geschikt is voor lange tochten en zelfs fietsvakanties.
GAASTRA FYTSEN QUALITY IS TIMELESS.
Al sinds vier generaties draait bij de Gaastra's' bijna alles om fietsen. De familie richtte achtereenvolgend de merken Batavus, Koga Miyata en idworx op. Ieder merk op zich gaf de fietsmarkt in hun tijd belangrijke impulsen en stuwde de ontwikkeling vooruit. Natuurlijk zette ieder van deze merken door veranderingen in gebruikerseisen verschillende zwaartepunten. Maar één rode lijn is door de meer dan honderdjarige familiegeschiedenis te trekken: iedere Gaastra'-fiets' biedt zijn rijder steeds een maximum aan kwaliteit. Deze traditie zet ook het nieuwste merk GAASTRA door met de FYTS, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken. 1904: Andries Gaastra start de ontwikkeling van de FYTS TOP.
Gaastra Fyts fietsen De Vakantiefietser.
Deze traditie zet ook het nieuwste merk Gaastra door met de Fyts, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken. Enkele klanten met een Gaastra Fyts. Sinds Gaastra zijn fietsen ook met riem levert is deze topfiets een stuk populairder geworden.
Gaastra stadsfiets Dickhof Rijwielen.
Ga voor meer informatie over de hybride trekking fietsen van Gaastra naar de website: www.gaastrabikes.eu. COMPLETE AANBOD BEKIJKEN? Gaastra stadsfietsen vind je in ons filiaal in Oosterwolde. Dickhof Rijwielen onderscheidt zich door een compleet aanbod fietsen nieuw en gebruikt, deskundig advies en uitstekende service.
Gaastra Prijslijst 2018 Jo Leloux.
Vorige week weer een klant blij gemaakt met een hele mooie Gaastra Fyts 4.14. Dit is één van de lichtst lopende fietsen ooit gemaakt. Wilt u ook eens een Gaastra testen? Kom dan langs bij ons in de winkel voor een uitgebreide proefrit!
GAASTRA Rein Veenendaal Fietsen.
Het cijfer 4 in de typeaanduiding 4.08, 4.11, 4.14 en 4.E en de vier Gs in het logo staan voor de vierde generatie Gaastra, de maker Gerrit Gaastra dus. Bij de Friese familie Gaastra draait alles om fietsen, al vier generaties lang.
Bike and Trekking Magazine Gaastra Fyts 4.14 Frou test 2016.
Gaastra fietsen zijn misschien nog niet heel bekend, maar maker en naamgever Gerrit Gaastra is de achterkleinzoon van de Fries Andries Gaastra, die in 1904 de Batavus fietsfabriek oprichtte. Zijn kleinzoon, ook Andries geheten, startte in 1974 met Koga. En achterkleinzoon Gerrit Gaastra blijkt een ondernemende fietsliefhebber, getuige het succes van Idworx fietsen sinds 1999 en recentelijk Gaastra sinds 2011.
Test Gaastra Fyts 4.14, 2012 Trekkingfietsen oppad.nl. arrow. cross. search.
Mooi is ook de solide, gesloten kettingkast die de ketting beschermt tegen troep en water. Conclusie Gaastra Fyts 4.14. Al met al is het Gaastra gelukt om met de Fyts 4.14 een heel andere fiets te bouwen dan de fietsen die onder de naam Idworx geproduceerd worden.

Contacteer ons