Meer resultaten voor gaastra faillissement

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
gaastra sale
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra faillissement
Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
McGregor-moeder Doniger Fashion Group is failliet. Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet. Geplaatst op donderdag 7 september 2017 1101.: Alle media bekijken. McGregor-moeder Doniger Fashion Group is failliet. Doniger Fashion Group, moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear, is failliet.
Jaaroverzicht 2016: Deze 8 merken gingen ten onder De Ondernemer.
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.
Doorstart of overname Gaastra International Sportswear B.V. te Amsterdam S.13/16/32 FaillissementsDossier.nl.
Actuele informatie over faillissementen en surseances. Zoek een faillissement. Informatie plaasten over overname van activiteiten of doorstart. Informatie plaatsen over overname van activiteiten of doorstart Gaastra International Sportswear B.V. U heeft alle of een deel van de activiteiten van Gaastra International Sportswear B.V.
BVA Auctions online veilingen.
Modemerk McGregor maakt opnieuw doorstart en opent 2 nieuwe winkels in Belgiƫ Style Nina HLN.
Daarbij werden een 10-tal winkels gesloten in ons land, het Nederlandse bedrijf hield nog 6 winkels van McGregor en Gaastra over in Belgiƫ. 7 winkels in West en Oost-Vlaanderen werden overgenomen door het Gentse bedrijf Fashion Matters, in handen van de West-Vlaamse taximagnaat Andy Verbauwhede.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet De Tijd.
Dag van de Arbeid: Brusselse beurs gesloten. McGregor en Gaastra nogmaals failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
McGregor en Gaastra zijn een dik jaar na de doorstart alweer failliet Textilia.
Afgelopen maandag bleek dat er, na het vorige faillissement in juni 2016, toch weer problemen waren bij McGregror, Gaastra en Adam Menswear. Het huidige moederbedrijf Doniger Fashion bleek in financieel zwaar weer te zitten en vroeg daarop uitstel van betaling aan.
Chris en Elbrich Kamstra nieuwe eigenaars Miedema Sails voorheen Gaastra Sails in Heeg Nauticlink.
In 2003 besloot Miedema Sails dealer te worden van Gaastra. Gaastra wilde na een faillissement weer voet aan de grond in Europa krijgen. In die tijd vond Miedema in Chris Kamstra zijn gelijke wat in 2008 werd beklonken met een officieel partnerschap.

Contacteer ons