Meer resultaten voor gaastra faillissement

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
gaastra sale
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra faillissement
McGregor en Gaastra nogmaals failliet De Tijd.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
25 banen weg bij McGregor en Gaastra door faillissement Focus en WTV.
De rechtbank van koophandel van Brugge heeft vanochtend het faillissement van de bvba Fashion Matters uitgesproken. Fashion Matters is het bedrijf van Andy Verbauwhede, een West-Vlaamse zakenman die in mei vorig jaar zeven West en Oost Vlaamse winkels overnam van McGregor en Gaastra.
McGregor en Gaastra zijn een dik jaar na de doorstart alweer failliet Textilia.
Afgelopen maandag bleek dat er, na het vorige faillissement in juni 2016, toch weer problemen waren bij McGregror, Gaastra en Adam Menswear. Het huidige moederbedrijf Doniger Fashion bleek in financieel zwaar weer te zitten en vroeg daarop uitstel van betaling aan.
Moederbedrijf Gaastra en McGregor failliet Foto tubantia.nl. Spinner. Sluit.
Toch aanvraag faillissement voor Nederlandse kledingmerken McGregor, Gaastra en Adam.
Drie weken geleden vroeg McGregor Fashion Group nog uitstel van betaling aan om te zoeken naar nieuwe investeerders of kopers, maar dinsdag werd toch bekend dat het bedrijf toch faillissement aanvraagt voor onderdelen van het modebedrijf, waaronder de eigen winkels en die van Adam Menswear en Gaastra.
Kledingmerken McGregor en Gaastra failliet.
Kledingmerken McGregor en Gaastra failliet. Brekend: Doniger Fashion Group, de holdingmaatschappij van McGregor, is failliet. Dat nadat maandag al surceance van betaling was aangevraagd. Door Martijn Zeven. Uit een update van het handelsregister van de KvK blijkt dat vandaag op 7 september 2017 het faillissement voor de holdingmaatschappij is aangevraagd.
Curatoren.nl Is er een faillissement of schuldsanering op naam van Gaastra.
Zoek in onze database naar een faillissement, schuldsanering of surseance van personen of organisaties met de naam Gaastra. Klik hier om te zoeken naar Gaastra. De naam Gaastra komt 4 keer voor als persoonsnaam of deel van de bedrijfsnaam in onze database voor.
Zo rijk is Rens van de Schoor, die McGregor en Gaastra wilde redden, maar dat toch niet deed.
Rens van de Schoor tikt 857.000 af voor mislukte doorstart McGregor. Zo rijk is Topper René Froger. McGregor naar de rechter om kleding Conor McGregor. McGregor gaat weer in de herkansing. Zo rijk is MMA-vechter Conor Notorious McGregor video. McGregor: Conor verliest van Nederlands modemerk.

Contacteer ons