Zoeken naar gaastra faillissement

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
gaastra sale
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra faillissement
Gaastra Holding Netherlands BV Faillissement.
Drimble Faillissementen surseances Noord-Holland Amsterdam Gaastra Holding Netherlands BV. Gaastra Holding Netherlands BV. Laatste nieuws over dit bedrijf uit Amsterdam dat failliet is verklaard. informatie alleen over amsterdam. Wijken in gemeente. Gaastra Holding Netherlands BV. Dit KVK-nummer staat in het bedrijvenregister als: Gaastra Holding Netherlands BV. Publicaties van de rechtbank.: Vervanging curator door mr. van Zanten en mr. Uitspraak faillissement op 15 juli 2016.
Jaaroverzicht 2016: Deze 8 merken gingen ten onder De Ondernemer.
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.
Schuldeisers draaien twee keer op voor faillissement kledingketen McGregor Follow the Money Platform voor onderzoeksjournalistiek.
Als het bedrijf failliet gaat, al dan niet met een doorstart, dan zijn ze hun geld kwijt. Zo zou het ook in Nederland geregeld moeten worden. Ten eerste wordt er dan weer een balans gevonden tussen de risicos en de winsten. Aandeelhouders krijgen de winsten en zijn de baas in de vennootschap omdat zij zogenaamd het meeste risico dragen dit moet weer het uitgangspunt worden. Ten tweede kunnen aandeelhouders dan niet meer gokken met andermans geld en zullen ze zo betere beslissingen nemen. Ook komt er een einde aan de schizofrene opstellingen van curatoren. In veel faillissementen kijken curatoren terug of er niet in aanloop naar het faillissement nog gelden door bestuurders en aandeelhouders onttrokken zijn. In het faillissement van McGregor, en ook het faillissement van VD, zijn het de curatoren die nota bene in faillissement zelf het geld aan de aandeelhouders overmaken alleen omdat de aandeelhouder zo slim is geweest zijn investering niet in de vorm van storting op aandelen te doen, maar als een eigen bank aan zijn eigen vennootschap te lenen.
BVA Auctions online veilingen.
Modemerk McGregor maakt opnieuw doorstart en opent 2 nieuwe winkels in Belgiƫ Style Nina HLN.
Net als de rest van de kledingsector, had het merk het moeilijk zich staande te houden sinds de opkomst van webwinkels als Zalando en goedkope spelers als Primark. In juni 2016 werd uitstel van betaling aangevraagd en twee weken later werd het bedrijf failliet verklaard. Voor ongeveer 1.200 werknemers dreigde ontslag. Amper 2 weken nadat het faillissement in 2016 werd uitgesproken, maakte het modehuis een doorstart onder de Doniger Fashion Group waartoe ook onder andere Gaastra behoorde, nvdr. Daarbij werden een 10-tal winkels gesloten in ons land, het Nederlandse bedrijf hield nog 6 winkels van McGregor en Gaastra over in Belgiƫ.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet De Tijd.
Piano's' Maene neemt Nederlandse hofleverancier Ypma over. Lucratief Chinees rookrijk ontgrendelt zijn poorten. Troostprijs voor Christophe Peeters in Gent. Spaarboekje profiteert van beursmalaise. Cargoschip verliest 270 containers nabij Waddeneilanden. Belg koopt minder dieselauto's.' Beleggersagenda van donderdag 3 januari. McGregor en Gaastra nogmaals failliet.
McGregor en Gaastra zijn een dik jaar na de doorstart alweer failliet Textilia.
Het mag geen verrassing heten, maar de Doniger Fashion Group is failliet. Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is bankroet verklaard door de rechtbank in Amsterdam. Er hebben zich al kopers gemeld, maar omdat de pandrechten door de aandeelhouders zijn geclaimd, is eerst verder onderzoek nodig.
Chris en Elbrich Kamstra nieuwe eigenaars Miedema Sails voorheen Gaastra Sails in Heeg Nauticlink.
In 2003 besloot Miedema Sails dealer te worden van Gaastra. Gaastra wilde na een faillissement weer voet aan de grond in Europa krijgen. In die tijd vond Miedema in Chris Kamstra zijn gelijke wat in 2008 werd beklonken met een officieel partnerschap.

Contacteer ons