Zoeken naar gaastra mcgregor

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra mcgregor
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Zo rijk is Rens van de Schoor, die McGregor en Gaastra wilde redden, maar dat toch niet deed Quote.
Het mislukken van de doorstart van Doniger Fashion Group, eigenaar van de merken en winkels van McGregor, Gaastra en Adam, kost bedrijvendokter Rens van de Schoor ruim 857.000, zo blijkt uit het nieuwe curatorenverslag. Zo rijk is Rens van de Schoor, die McGregor en Gaastra wilde redden, maar dat toch niet deed.
Weer faillissement voor McGregor en Gaastra in België RetailNews.nl.
Het bedrijf van franchisenemer Andy Verbauwhede nam vorig jaar nog zeven winkels van McGregor en Gaastra over. De zes winkels van McGregor en één van Gaastra zijn sinds dinsdag gesloten. Alle vestigingen bevinden zich in Vlaanderen, waaronder in Brugge, Genk en Knokke.
Toch geen doorstart voor McGregor en Gaastra rtlz.nl.
Op" basis hiervan is de conclusie getrokken dat het bestaande bedrijfsmodel niet langer levensvatbaar is, schrijft het fonds in een persbericht. Een doorstart voor de merken McGregor, Gaastra en Adam blijkt er dus toch niet in te zitten. De merkenrechten van McGregor en Gaastra worden de komende tijd verkocht.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet. McGregor en Gaastra nogmaals failliet.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De ketens McGregor en Gaastra gingen twee keer op korte tijd failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens.
Schuldeisers draaien twee keer op voor faillissement kledingketen McGregor FTM.
Barel is eigenaar van Apsara Source; met dat bedrijf produceert hij al acht jaar de buitenkleding voor Gaastra het sport-chique merk bekend van de zeiljassen. Maar Gaastra is onderdeel van de Doniger Fashion Group voorheen McGregor Fashion Group, en die is failliet.
Toch geen doorstart voor modeketen McGregor NRC.
De redding van modeketen McGregor komt er niet. Het bedrijf ging in korte tijd twee keer failliet en nu is ook de doorstart afgeblazen. 17 oktober 2017. McGregor modewinkel in het centrum van Maastricht. Foto Peter Hilz / HH. De doorstart van de McGregor, Gaastra en Adam-winkels gaat alsnog niet door.

Contacteer ons