Zoeken naar gaastra mcgregor

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra mcgregor
Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet Economie RD.nl.
Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet. Doniger Fashion Group is failliet. Het moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear had maandag surseance aangevraagd omdat niet meer aan de lopende verplichtingen kon worden voldaan. De winkels van de drie merken blijven voorlopig wel open.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet De Tijd.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De ketens McGregor en Gaastra gingen twee keer op korte tijd failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens.
Gaastra-McGregor Outlet Den Haag Shopkaart.
Winkelen in Alkmaar Winkelen in Amersfoort Winkelen in Amstelveen Winkelen in Amsterdam Winkelen in Arnhem Winkelen in Breda Winkelen in Delft Winkelen in Den Bosch Winkelen in Den Haag Winkelen in Dordrecht Winkelen in Eindhoven Winkelen in Enschede Winkelen in Groningen Winkelen in Haarlem Winkelen in het Gooi Winkelen in Hoorn Winkelen in Laren Winkelen in Leeuwarden Winkelen in Leiden Winkelen in Maastricht Winkelen in Nijmegen Winkelen in Roermond Winkelen in Rotterdam Winkelen in Tilburg Winkelen in Utrecht Winkelen in Zandvoort Winkelen in Zwolle.

Sign up for our newsletter. McGregor New York, 1921. A Scottish immigrant sets up McGregor as a coordinated sportswear brand for men and combines a sporty All-American touch with European influences the best of both worlds. 2018 McGregor Amsterdam, The Netherlands.
Kempenaar probeert McGregor en Gaastra te redden Made in Kempen.
Kempenaar probeert McGregor en Gaastra te redden. Paul Huysmans 20 maart 2017. De handelsrechtbank heeft de 3 Belgische vennootschappen boven de winkelketens McGregor en Gaastra bescherming verleend tegen schuldeisers. Tegelijk stelde ze 2 gerechtelijke mandatarissen aan. Die moeten samen met CEO Kris Van de Mierop uit Vlimmeren een herstructureringsplan uitwerken.
Doniger Fashion Group Wikipedia.
Doniger Fashion Group voorheen McGregor Fashion Group is een Nederlands modeconcern met hoofdzetel in Amsterdam. Het concern werd in 1993 opgericht en is actief in de mode detailmarkt met onder ander de merken Gaastra, Lapagayo en McGregor. Voorts exploiteert McGregor modewinkels onder de naam Adam Menswear en is het daarnaast actief als confectiegroothandel.
Mcgregor Fashion Group en Gaastra Mens en Gezondheid: Mode.
Bron: Itsara, Pixabay. Behalve het merk McGregor is het Nederlandse merk Gaastra eigendom van de McGregor Fashion Group. Ook de geschiedenis van Gaastra voert ons ruim een eeuw terug. In 1897 begon de toen 22-jarige Douwe Gaastra in Sneek een zeilmakerij.
25 banen weg bij McGregor en Gaastra door faillissement Focus en WTV.
De Belgische tak van McGregor kwam al begin 2017 in de problemen, onder meer door het faillissement in Nederland het jaar voordien en door de toenemende concurrentie van de e-commerce. McGregor en Gaastra vroegen bescherming tegen de schuldeisers aan en uiteindelijk keurde de Antwerpse handelsrechter in mei 2017 het overnamebod van Verbauwhede goed.

Contacteer ons