Meer resultaten voor mcgregor gaastra

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
gaastra sale
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
mcgregor gaastra
Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet Economie RD.nl.
Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet. Doniger Fashion Group is failliet. Het moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear had maandag surseance aangevraagd omdat niet meer aan de lopende verplichtingen kon worden voldaan. De winkels van de drie merken blijven voorlopig wel open.
Moederbedrijf Gaastra en McGregor failliet Economie AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Pijlen. Deel. Dossier. Pijlen. Facebook. Quote
Achter de Schermen. Moederbedrijf Gaastra en McGregor failliet. Het moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear is failliet. Dat maakte de curator zojuist bekend. De winkels van de kledingmerken blijven voorlopig open. ANP/Natasja de Groot 07-09-17, 1051: Laatste update: 1551.:
Mc Gregor Menswear Bezoek s-Hertogenbosch.
Beleef de wereld van McGregor en het meest uitgebreide collectie aanbod in een van de 60 Menswear en Womenswear shops wereldwijd.McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Circa 900 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van de merken McGregor en Gaastra.
Modemerk McGregor maakt opnieuw doorstart en opent 2 nieuwe winkels in België Style Nina HLN.
Daarbij werden een 10-tal winkels gesloten in ons land, het Nederlandse bedrijf hield nog 6 winkels van McGregor en Gaastra over in België. 7 winkels in West en Oost-Vlaanderen werden overgenomen door het Gentse bedrijf Fashion Matters, in handen van de West-Vlaamse taximagnaat Andy Verbauwhede.
McGregor maakt comeback in 2019: Dit zijn de nieuwe eigenaren.
Redenen voor afzien doorstart McGregor niet overtuigend. Doorstart McGregor en Gaastra van de baan. Nieuwe topman McGregor en Gaastra: Er moet nog een hoop gebeuren. Nieuwe eigenaar McGregor: Wie is Rens van de Schoor. Doniger Fashion Group failliet verklaard. Beeld: McGregor Facebook.
Gaastra kleding Wikipedia.
Na bijna een eeuw als zeilmakerij ontwikkelde het bedrijf zich in 1996 tot een onderneming die sportieve kleding ontwerpt en distribueert met Gaastra als merknaam. In hetzelfde jaar werd het hoofdkantoor van Sneek verplaatst naar Amstelveen. Gaastra werd vervolgens in het jaar 2000 door de McGregor Fashion Group overgenomen.
Jutkey sleutel en slotentechniek voor sleutels autosleutels sloten cilinders fietssleutels en bureausleutels.
Voor al uw sluitwerk kunt u bij Jutkey terecht. Naast de traditionele sleutels levert Jutkey ook motorsleutels en scootersleutels voor het contact, de tankdop, buddyseat en de koffers. Voor sleutels van dakdragers, dakkoffers en fietsdragers kunt u terecht in de webwinkel.
McGregor Retail BV Amsterdam.
McGregor Shop, gelegen aan de Bakkerstraat 69 in Arnhem gemeente Arnhem. McGregor Shop, gelegen aan de De Barones 19 in Breda gemeente Breda. McGregor womanswear shop, gelegen aan de Wilhelminastraat 25 in Breda gemeente Breda. Gaastra Store, gelegen aan de Ridderstraat 9 in Breda gemeente Breda.

Contacteer ons