Zoeken naar mcgregor gaastra

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
gaastra sale
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
mcgregor gaastra
Tweede doorstart McGregor/Gaastra Vastgoedmarkt.
Moederbedrijf Gaastra en McGregor failliet Economie AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Deel. Dossier. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen
Achter de Schermen. Moederbedrijf Gaastra en McGregor failliet. Het moederbedrijf van Gaastra, McGregor en Adam menswear is failliet. Dat maakte de curator zojuist bekend. De winkels van de kledingmerken blijven voorlopig open. ANP/Natasja de Groot 07-09-17, 1051: Laatste update: 1551.:
McGregor maakt comeback in 2019: Dit zijn de nieuwe eigenaren.
Redenen voor afzien doorstart McGregor niet overtuigend. Doorstart McGregor en Gaastra van de baan. Nieuwe topman McGregor en Gaastra: Er moet nog een hoop gebeuren. Nieuwe eigenaar McGregor: Wie is Rens van de Schoor. Doniger Fashion Group failliet verklaard. Beeld: McGregor Facebook.
Gaastra kleding Wikipedia.
Gaastra werd vervolgens in het jaar 2000 door de McGregor Fashion Group overgenomen. Twaalf jaar later werd het hoofdkantoor wederom verplaatst, ditmaal naar Amsterdam. Sponsoring bewerken brontekst bewerken. Gaastra is hoofdkledingsponsor van de Sneekweek en daarnaast sinds 2005 sponsor van het zeilevenement Les Voiles de Saint-Tropez.
Jutkey sleutel en slotentechniek voor sleutels autosleutels sloten cilinders fietssleutels en bureausleutels.
Voor al uw sluitwerk kunt u bij Jutkey terecht. Naast de traditionele sleutels levert Jutkey ook motorsleutels en scootersleutels voor het contact, de tankdop, buddyseat en de koffers. Voor sleutels van dakdragers, dakkoffers en fietsdragers kunt u terecht in de webwinkel.
McGregor Retail BV Amsterdam.
McGregor Shop, gelegen aan de Bakkerstraat 69 in Arnhem gemeente Arnhem. McGregor Shop, gelegen aan de De Barones 19 in Breda gemeente Breda. McGregor womanswear shop, gelegen aan de Wilhelminastraat 25 in Breda gemeente Breda. Gaastra Store, gelegen aan de Ridderstraat 9 in Breda gemeente Breda.
Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered. Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered.
Zoeken: Zoekopdracht verzenden Menu openen / sluiten. Home Ondernemen Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered. Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered. ANP, Business Insider Nederland 07 Sep 2017.
McGregor en Gaastra behouden handvol winkels RetailNews.
McGregor en Gaastra behouden handvol winkels. McGregor en Gaastra behouden handvol winkels. De aandeelhouders van McGregor en Gaastra blijven na de doorstart vijf flagshipstores exploiteren. Vier daarvan opereren onder de vlag van McGregor en één onder die van Gaastra. Dat blijkt uit het businessplan van het nieuwe Doniger Fashion Group, waar de curatoren Marc van Zanten en Marlous de Groot in hun faillissementsverslag over berichten. De vijf winkels bevinden zich in Amsterdam twee, Den Haag, Laren en Maastricht.

Contacteer ons