Op zoek naar gaastra winkels?

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra winkels
Moederbedrijf Gaastra, McGregor en Adam menswear failliet 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Het bedrijf heeft 53 winkels in Nederland en 22 in België, Frankrijk en Duitsland. McGregor en Gaastra hebben een winkel in de Designer Outlet in Roermond. In Weert zit een Adam Brandstore. McGregor ging vorig jaar failliet als gevolg van een schuldenlast van tientallen miljoenen euro's.
Gratis verzenden bij Van Uffelen Mode shop nu online.
Inmiddels beschikt Van Uffelen over 46 winkels verspreid door het hele land. De Van Uffelen winkels beschikken over een ruim dames en herenmode assortiment. Zes van onze winkels beschikken ook over een grote collectie kinderkleding, dit zijn de winkels in Gorinchem, Leerdam, Rijswijk, Utrecht, Nijmegen en Hengelo.
Casual Outdoor kleding.
In ons assortiment vind je zomerjassen voor dames en heren van de merken Brunotti, Regatta, Lutha, Icepeak, Falcon, Tenson, Gaastra, Kjelvik, Twinlife en Vaude. De jassen uit ons assortiment zijn vaak winddicht, maar hebben toch een vochtregulerende werking zodat je niet gaat zweten.
Silerswaar watersportwinkel Makkum.
Ons ruime assortiment met meer dan 5000 artikelen vindt u de allerbeste merken zoals Starbrite, Epifanes, Saint James, Gaastra en Musto. Zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel in Makkum vindt u wat u zoekt tegen scherpe prijzen.
De McGregor-puzzel ontrafeld in zeven cijfers RetailTrends.nl.
Zo was McGregor ten tijde van het bankroet nog goed voor acht eigen winkels, waarvan twee outlets, en vier franchiselocaties. Gaastra had nog twee outlets en twee franchisewinkels en de Adam-keten was goed voor 43 eigen vestigingen en een franchisezaak.
Faillissement voor zeven Belgische Gaastra en McGregor winkels.
Hij sprak met verschillende shopmanagers en zag daardoor potentie in de winkels. Doorstart McGregor en Gaastra van de baan. Doniger Fashion Group failliet. Laatste 10 Belgische winkels Gaastra en McGregor niet gered. mcgregor gaastra Fashion Matters. Carrière in de Mode.
Gaastra stadsfiets Dickhof Rijwielen.
Gaastra stadsfietsen vind je in ons filiaal in Oosterwolde. Dickhof Rijwielen onderscheidt zich door een compleet aanbod fietsen nieuw en gebruikt, deskundig advies en uitstekende service. Ook kunt u uw fiets bij ons inruilen. Ervaar het zelf en kom langs in een van onze winkels.
Laatste 10 winkels McGregor en Gaastra niet gered Gondola.
Er is geen overnemer gevonden voor de overblijvende winkels van de noodlijdende ketens McGregor en Gaastra. De tien kledingwinkels zijn woensdag failliet verklaard en sluiten definitief de deuren. Begin deze week werden 13 van de 23 Belgische winkels van kledingketens McGregor en Gaastra van het faillissement gered.

Contacteer ons