Resultaten voor buiskap maken

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
buiskap maken
BOOTKAP ZELF MAKEN Bootdoekshop.nl.
Misschien dat dit jaar uw buiskap, bootkap, zeilhuik of rolfokhoes aan de beurt is. Daarom hebben wij voor u een stappenplan gemaakt, voor het zelf maken van een bootkap, sprayhood of buiskap. Als u een beetje secuur werkt, is het makkelijker dan u denkt.
Bootkapje Leeuwarden Boottenten, kampeertenten en meer.
Wij staan bekend om ons goede oog voor lijnen en verhoudingen, keuze van materialen en wijze van construeren van de tenten. Ervaring uit de bouw van o.a. legertenten en andere zware toepassingen maken onze tenten nét die slag sterker dan anderen.
portfolio buiskappen en achtertenten zeilmakerij zaandam, de Zeilerij De Zeilerij Zaandam.
Bootkap, nieuw frame 25mm RVS 2mm wanddikte spatzeilen, rondom afgebiesd en tochtstrip' en luikhoes gevoerd met speciaal vilt om het lakwerk van het houten luik ook te beschermen tegen krassen e.d. Lifestyle 740 buiskap en kuiptent. Lifestyle 740 buiskap en kuiptent.
Zeilmakerij voor kwaliteits zeilen, buiskappen en bootkappen.
Zeilmakerij Waterland is gespecialiseerd in het maken van o.a. Bootkussens, bootbekleding, sprayhoods, buiskappen, cabrioletkappen, dekzeilen, bootkappen, zonnekappen, zomer en winterkleden en hoezen. Zeilmakerij Waterland maaakt al vanaf 1976 hoogwaardige bootkappen. Voor deze bootkappen kunt u bij onze zeilmakerij kiezen in kleuren, materialen en doeksoorten.
Zeilmakerij Vermeer.
Laat uw nieuwe bootkap of biminitop geheel door ons op maat vervaardigen, met of zonder frame. Wij maken bij onze producten gebruik van de beste materialen, zoals ritsen van YKK en doeken van Swella of Sunbrella. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Blog hoe vouw je de buiskap van een Antaris sloep op.
Nog een veel gestelde vraag is waarom een nieuwe buiskap niet opgestuurd kan worden. We hebben immers toch een mal die precies de juiste maat kap kan maken? Ja, we hebben inderdaad een mal voor de buiskap van uw type sloep.
Buiskap fittingen frames Sprayhood en kappen beslagen Zeilmakerij Assortiment.
JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Sprayhood en kappen beslagen. Buiskap fittingen frames. Elektra aan boord. Water aan boord. Buiskap fittingen frames.
Dektent dekzeil OfferteHaven.nl.
Vervanging bestaande kap Tent Polar 22. Maken van een dektent op achterdek. dektent voor de clever 430 Cabin Deze is 430, x 185., Het vervangen van de bestaande buiskap en kuiptent kost 2850.00. Eerder geplaatste klussen met dekzeilen / canvaswerk.:

Contacteer ons