Resultaten voor buiskap maken

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
buiskap maken
Zelf uw buiskap maken MIJNNAAIATELIER.NL 085.0602415.
Dit is nodig om achteraf alsnog de handleiding te kunnen downloaden. Besteld u bootdoek of raamfolie dan krijgt u gratis toegang tot de handleidingen. Zie hieronder een gedeelte van onze handleiding hoe u zelf een buiskap kunt maken met als voorbeeld de oude.
Zeilersforum.nl: Buiskap zelfmaken 1/1.
Wat duurt die winter lang hè. Kussens en gordijnen zijn vernieuwd, lekkages gedicht maar ik zou nu een buiskap willen maken. Ik heb vernomen dat dat niet zo heel moeilijk is. Ik heb alleen 1 probleem, ik heb geen voorbeeld.
BOOTKAP ZELF MAKEN Bootdoekshop.nl.
Misschien dat dit jaar uw buiskap, bootkap, zeilhuik of rolfokhoes aan de beurt is. Daarom hebben wij voor u een stappenplan gemaakt, voor het zelf maken van een bootkap, sprayhood of buiskap. Als u een beetje secuur werkt, is het makkelijker dan u denkt.
Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. E-Sails.
Home Ons assortiment Buiskapbeslag RVS buizen Buiskap Beslag RVS316 Aluminium. Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. Hieronder vindt u onderdelen om uw buisframe voor bijvoorbeeld uw bootkap of bimini samen te stellen of weer compleet te maken.
Buiskap zeilboot Zeilmakerij De Vries Maritiem.
Om uw gripperbar een luxere uitstraling te geven, en voor een prettiger grip, kunt u ons uw RvS gripperbar laten bekleden met echt leer. Wilt u een buiskap /sprayhood laten maken? Kom langs op één van onze vestigingen of neem contact met ons op.
Beukenholdt zeilmakerij en bimini-tops.
Buiskap rail rvs. Lift the dot. Spiraalritsen 10 mm. Spiraalritsen 8 mm. Getand 10 mm. Boot en tent doek. Pvc en vinyl doek. Heeft u een boot zonder kap en frame, of heeft u een frame die aan vervanging toe is? Wij kunnen alle soorten buizenframes voor u verzorgen. Het buizenframe is een belangrijk onderdeel, dit bepaalt in grote mate de vorm en dus het uiterlijk van de bootkap. Alle buizenframes worden in eigen beheer gemaakt van zowel aluminium als roestvaststaal. Door onze jarenlange ervaring in het maken van buizenframes kan het frame precies volgens uw wensen worden gemaakt, zodat deze precies past bij uw boot.

Contacteer ons